Klussen

Voor je het weet, is er zo weer een jaar om en realiseer ik me dat ik helemaal geen blogs meer geschreven heb. Toch hebben we niet stilgezeten.

Eerst hebben we een Ruta de Fruta aangelegd. Een wandelpad rondom het huis van opgestapelde natuurstenen met fruitbomen ernaast zodat je al wandelend het fruit van de bomen kan plukken. Althans, dat is het idee….. niet alle jonge aanplanten zijn aangeslagen, maar we hebben geduld.

Vervolgens hebben we de Castillio gemaakt. Weer vrachtwagens stenen laten komen en een mooi bouwsel voor het parkeren van de auto gemaakt. De bedoeling is dat het dak in de toekomst ook bedekt wordt met een bloemenzee.

Daarna is de Rio de Flores aangelegd langs de oprijlaan zodat het een gezellige kleurenpracht van bloemen is als je de poort binnen rijdt. Ook dat project vraagt nog even groei-geduld en veel water ;-)

   

 

De meest recente klus was bij het huis zelf. Alle houten palen voor het huis en die van de buitenkeuken zijn vervangen. De buitenkeuken zelf heeft een dak gekregen en is weer fris geschilderd.

 

         

 

En dan zijn er nog aardig wat kleine klusjes tussendoor geweest en ja, we hebben ook nog genoten van onze korte (werk)vakanties in Casa Flotante.

Na de zomer pakken we de draad weer op -never a dull moment- maar nu mogen onze gasten genieten van deze heerlijke plek.

We wensen jullie allemaal veel plezier !